Kategoria: Grill

Grillowane skrzydełka z kurczaka. Lepszego przepisu nie znajdziesz
Grillowane skrzydełka z kurczaka w aromatycznej marynacie. Sprawdzony przepis krok po kroku z sekretnymi dodatkami dla idealnego smaku.

Doskonała marynata do karkówki. Przewodnik po ziołach
Rozmaryn, tymianek, majeranek, oregano i szałwia to zioła, które nadadzą wyjątkowego aromatu i smaku twojej karkówce.

Żeberka z grilla marynowane w piwie. Przepis, który zwala z nóg
Soczyste żeberka z grilla marynowane w piwie to klasyk, który zachwyca intensywnym smakiem i aromatem.

Udka kurczaka w miodzie z grilla. Soczyste mięso z aromatyczną glazurą
Udka kurczaka w miodzie to klasyka, która nigdy nie zawodzi!

Turecki kebab z grilla z miętowym kuskusem
W tym roku zamiast tradycyjnej kiełbasy, przygotuj turecki kebab z grilla, który wprowadzi powiew orientu na majówkowe spotkanie.

Wielkanocny ziołowy sos do jajek z 1860 roku. Zajadał się nim sam Goethe
Tradycyjny sos do jajek z XIX wieku to prawdziwa uczta dla podniebienia, która zachwyca bogactwem ziół i kremową konsystencją. Ten historyczny przepis, rzekomo uwielbiany przez…