Kategoria: Łatwe dania

Marynowane jajka w burakach. Atrakcja na wielkanocny stół
Jajka w burakach to nie tylko efektowna dekoracja świątecznego stołu, ale także pyszna przekąska, która zachwyci Twoich gości. Marynowane jajka nabierają pięknego, fioletowego koloru i wyjątkowego smaku, który doskonale komponuje się z tradycyjnymi wielkanocnymi potrawami.

Grecka kawa z tahini to HIT! Musisz jej spróbować
Kawa z tahini to połączenie, które zyskało ogromną popularność wśród miłośników kawy poszukujących nowych, ciekawych smaków.

Kolacja dla dzieci. Te 10 produktów ułatwi im zasypianie
Kolacja dla dzieci jest tak samo ważnym posiłkiem jak śniadanie. A te 10 produktów sprawią, że dzieci zasną z łatwością i spokojnie prześpią całą noc.

Najlepsza zimowa surówka do obiadu. Tylko 3 składniki
Surówka, bez niej nie ma dobrego pełnego obiadu. Tak uważam. Zimą trudno skomponować surówkę do obiadu, która będzie wyrazista i smaczna. Chyba że skorzystacie z tego przepisu.

Gofry z truskawkami w soku pomarańczowym. Zupełnie nowy smak lata
Gotowe gofry można znaleźć w supermarketach w działach z pieczywem. Dzięki temu przygotujesz to danie błyskawicznie.

Ciasteczka owsiane z marchewką i rodzynkami. Idealne do śniadaniówki
Nieważne, czy przygotowujesz pojemnik z drugim śniadaniem dla siebie, czy dla dzieci do szkoły. Ciasteczka owsiane z marchewką i rodzynkami pokochasz od pierwszego kęsa.

Przepis na Buffalo Wings. Gratka dla fanów serialu „Yellowstone” i Super Bowl
Sos z niebieskiego sera pleśniowego będzie wspaniałym dodatkiem do tych pikantnych skrzydełek.

Minestrone z bobem. Rozgrzewająca włoska zupa na chłodne dni
My Polacy kochamy zupy. Dzielimy tę pasję z mieszkańcami północnych Włoch. Minestrone to klasyczna włoska zupa, która przypadnie do gustu każdemu głodnemu i zziębniętemu Polakowi. Minestrone to moja ulubiona zupa na zimowe dni.

Relisz żurawinowy
Relisz z żurawiny i rodzynek będzie wspaniałym dodatkiem do mięs i swoim słodko-kwaśnym smakiem urozmaici każde mięsne danie.

Mus wieloowocowy
Mus wieloowocowy, przygotowany ze świeżych owoców, takich jak jabłka, rabarbar, truskawki, czarne jagody i żurawiny, zachwyca kolorem i smakiem. Dodaje się do niego galaretkę bez cukru, dzięki czemu ma mniej kalorii i węglowodanów niż podobne desery. Można go podawać diabetykom.