Kategoria: Kolacje

Całkiem inny chłodnik. Jak zrobić tradycyjne hiszpańskie gazpacho
Hiszpańskie gazpacho nie ma sobie równych. Oto najbardziej tradycyjny przepis.

Zupa ze świeżych ogórków. Pomysł na letni obiad
Zupa ze świeżych ogórków nie często gości na naszych stołach. Tymczasem orzeźwia lepiej niż tradycyjny chłodnik. Tego lata jej koniecznie spróbuj!

Przepis na placki z cukinii. Pyszny sposób na wykorzystanie sezonowych warzyw
Placki z cukinii to idealne rozwiązanie na lekki obiad lub kolację, szczególnie w sezonie letnim, gdy cukinie są w pełni swojej świeżości.

Grillowane skrzydełka z kurczaka. Lepszego przepisu nie znajdziesz
Grillowane skrzydełka z kurczaka w aromatycznej marynacie. Sprawdzony przepis krok po kroku z sekretnymi dodatkami dla idealnego smaku.

Pad thai z krewetkami. Egzotyczny obiad gotowy w mniej niż 30 minut
Pad Thai to jedna z najpopularniejszych potraw kuchni tajskiej, którą pokochał cały świat. Aromatyczny makaron sojowy z krewetkami, jajkiem i orzechami to idealna propozycja na szybki obiad lub kolację.

Aksamitny sos holenderski. Idealny dodatek do szparagów i jajek
Sos holenderski to jeden z najbardziej wykwintnych i pożądanych dodatków do szparagów. Ta aksamitna, bogata emulsja masła i żółtek zachwyca delikatnym, maślanym smakiem z nutą cytryny.