Kategoria: Wigilia i Boże Narodzenie

Ryba pieczona z soczewicą
Rybę można podawać z ryżem lub chrupiącym pieczywem oraz młodym szpinakiem lub sałatą.

Kotleciki rybne z pesto
Ten przepis pomoże przekonać do ryb nawet małych niejadków. Kotleciki można przygotować wcześniej i przechowywać w lodówce. Proponujemy podawać je z pieczonymi pomidorami, domowymi frytkami oraz z zielonymi warzywami.

Tarta śliwkowa
Tarta ze śliwkami to świetny pomysł na dopełnienie niedzielnego stołu.

Polędwica wołowa nadziewana szpinakiem
Nadzienie szpinakowe nadaje polędwicy wołowej wyjątkowy smak, dzięki czemu jest idealnym daniem świątecznym.

Martini
Przepis na drinka martini jest bardzo prosty i bez trudu każdy go odtworzy.

Polędwiczki wieprzowe w panierce z pieprzem
Polędwiczki wieprzowe są świetna alternatywą dla schabu, a ich mięso jest smaczne i kruche.