Kategoria: Średnio-trudne dania

Pieczone ziemniaki nadziewane wędzonym łososiem i świeżym koperkiem
Wydrążone ziemniaki posmarować mieszanką oliwy z oliwek i masła, a potem upiec. Wypełnione nadzieniem z serka ziołowego, wędzonego łososia oraz koperku, utworzą naprawdę wyjątkową i pożywną przekąskę do napojów.

Kotlety wieprzowe z kapustą
Tak przygotowana kapusta zachowuje świeży smak i właściwości odżywcze.

Polędwica wołowa z sosem czosnkowym
Przepis na soczystą polędwicę wołową. Wymaga solidnego przygotowania, ale to pomysł idealny na wielkanocny stół.

Domowy placek z kremem jajecznym
Ten placek kojarzy się z wypiekami naszych mam i babć. Jest delikatny i niezwykle aromatyczny.

Placek bezowy z kremem kokosowym
Pyszne ciasto, które z powodzeniem można przygotować na świąteczny stół.

Roladki z sarniny
Roladki to mięso zwijane z nadzieniem. W naszym daniu na wyjątkowe okazje, w cienkie plastry kruchej sarniny zawijamy orzeźwiające nadzienie żurawinowe i dusimy w sosie z czerwonego wina.