Kategoria: Średnio-trudne dania

Doskonała marynata do karkówki. Przewodnik po ziołach
Rozmaryn, tymianek, majeranek, oregano i szałwia to zioła, które nadadzą wyjątkowego aromatu i smaku twojej karkówce.

Wspaniała panna cotta z truskawkami. Włoska klasyka w letniej odsłonie
Kremowa, delikatna i orzeźwiająca panna cotta z sosem truskawkowym to deser, który zachwyci każdego. Poznaj przepis na ten włoski klasyk, który przygotujesz zaledwie w 20…

Żeberka z grilla marynowane w piwie. Przepis, który zwala z nóg
Soczyste żeberka z grilla marynowane w piwie to klasyk, który zachwyca intensywnym smakiem i aromatem.

Gotowana szynka na wielkanocne śniadanie. Przepis na domową wędlinę
Domowa gotowana szynka, która swoim aromatem i smakiem przewyższa sklepowe wędliny.

Pasztet z królika. Klasyka na Wielkanoc
Pasztet z królika z chrzanem czy sosem żurawinowym to klasyczne danie na Wielkanoc.

Najlepszy pieczony schab na Wielkanoc. Robię co roku, to już tradycja
Pieczony schab to jedna z najpopularniejszych potraw wielkanocnych, która zawsze zachwyca gości i domowników.