Kategoria: Przetwory

Ogórki małosolne bez zalewy i słoika. Gotowe w 2 godziny
Ogórki małosolne to prawdziwy letni przysmak, który możesz przygotować szybciej i prościej niż myślisz. Te są gotowe w dwie godziny i smakują obłędnie chrupko.

Węgierska surówka z kapusty i papryki do słoików
Surówka z kapusty, którą można zamknąć w słoiku to idealny dodatek do kanapek. Przygotowuję ją przez cały rok i chyba nigdy mi się nie znudzi.

Relisz żurawinowy
Relisz z żurawiny i rodzynek będzie wspaniałym dodatkiem do mięs i swoim słodko-kwaśnym smakiem urozmaici każde mięsne danie.

Buraki bez tajemnic
Ciemnoczerwone buraki są bardzo słodkie, ponieważ zawierają więcej cukru niż jakiekolwiek inne warzywo. Mimo to są niskokaloryczne, zawierają minimalną ilość tłuszczu, a za to mnóstwo ważnych witamin i mikroelementów.

Dżem z karmelizowanej cebuli
Ten dżem zaskoczy was swoim smakiem i będzie to bardzo pozytywne zaskoczenie.

Sos berneński
Sos berneński to maślany sos zagęszczany żółtkami, który idealnie pasuje do steków.