Kategoria: Przepisy

Pilaw śródziemnomorski z warzywami
Zamiast mrożonych warzyw można użyć dowolnych surowych. Należy je podsmażyć wraz z cebulą.

Wiśniowe clafoutis
Zamiast wiśni możesz w tym przepisie użyć śliwek, brzoskwiń lub moreli bez pestek, świeżych lub z puszki.

Pikantna zupa z chorizo i fasolą
Zupa będzie równie dobra jeśli zamiast fasolki cannellini użyjemy mieszanej fasoli z puszki.

Cytrynowy placek bezowy
Do zrobienia tego placka wykorzystaj gotowy spód, dzięki temu przygotowanie nie zajmie dużo czasu.

Ryba z salsą z patelni
Szybki i prosty obiad, któremu oryginalnego smaku nadają usmażone warzywa.

Placek bezowy z nadzieniem wiśniowym
Placek wiśniowy będzie lepiej wyglądał i smakował, jeśli do nadzienia dodamy torebkę galaretki wiśniowej.