Kategoria: Przepisy

Tradycyjne gołąbki
Tradycyjne gołąbki to duże liście kapusty nadziewane farszem wołowo-wieprzowym i zapiekane w niskiej temperaturze, w sosie pomidorowym. Są pyszne i delikatne.

Owoce z jogurtem
Owoce kiwi mają słodko-kwaskowaty smak, który idealnie łączy się ze słodkim bananem.

Antrykot pieczony z ziemniakami
Antrykot pieczony z ziemniakami jest wspaniałym daniem świątecznym. Można podać go z sałatą lub gotowanymi warzywami.

Gruszki z żurawinami
Słodki i zdrowy deser, którego przygotowanie zajmuje tylko chwilkę.

Masło orzechowe babuni
Masło orzechowe i dżem własnej roboty to idealne połączenie śniadaniowe.

Pudding chlebowy z mikrofalówki
Słodki pudding do błyskawicznego przyrządzenia. Wystarczy mikrofalówka i 20 minut czasu.