Kategoria: Przepisy
            Grzany cydr
Nic tak skutecznie nie rozgrzeje w chłodny jesienny wieczór jak grzany cydr.
            Zupa kukurydziana z dwoma rodzajami papryki
Papryka i łagodne papryczki chili nadają tej zdrowej zupie wspaniały smak.
            Pieczony pasternak
Pasternak to warzywo korzeniowe przypominające pietruszkę. Ma słodki, lekko orzechowy smak i jest idealnym dodatkiem do dań mięsnych.
            Mongolskie fondue
To doskonały pomysł na przekąskę podczas spotkania towarzyskiego. Każdy ma okazję przygotować dla siebie to co lubi.
            Wołowina z kawą
Potrawy, które w zwykłym garnku przyrządza się pół godziny, w wolnowarze gotują się 6–8 godzin. Wbrew pozorom urządzenie to pozwala oszczędzać czas, ponieważ można je nastawić przed wyjściem do pracy, a po powrocie do domu będzie czekał gotowy obiad.
            Domowe mojito
Sławny drink, ale w domowym wydaniu. Nie trzeba używać shakera!

                                        
                                        
                                        
                                        
                                        
                                        