Kategoria: Przepisy

Zupa kukurydziana z dwoma rodzajami papryki
Papryka i łagodne papryczki chili nadają tej zdrowej zupie wspaniały smak.

Pieczony pasternak
Pasternak to warzywo korzeniowe przypominające pietruszkę. Ma słodki, lekko orzechowy smak i jest idealnym dodatkiem do dań mięsnych.

Mongolskie fondue
To doskonały pomysł na przekąskę podczas spotkania towarzyskiego. Każdy ma okazję przygotować dla siebie to co lubi.

Wołowina z kawą
Potrawy, które w zwykłym garnku przyrządza się pół godziny, w wolnowarze gotują się 6–8 godzin. Wbrew pozorom urządzenie to pozwala oszczędzać czas, ponieważ można je nastawić przed wyjściem do pracy, a po powrocie do domu będzie czekał gotowy obiad.

Domowe mojito
Sławny drink, ale w domowym wydaniu. Nie trzeba używać shakera!

Fasola po prowansalsku
Warzywa strączkowe duszone z cebulą, papryką, czosnkiem, natką pietruszki, pomidorami, bazylią, oregano i czarnymi oliwkami są pożywne oraz bogate w błonnik i przeciwutleniacze.