Kategoria: Przepisy
Babka z jeżynami
Babka to klasyka wielkanocnego stołu. Prezentujemy arcyciekawy przepis, w którym dla smaku (i wyglądu) dodajemy… jeżyny.
Węgierski gulasz
Nasza wersja gulaszu węgierskiego jest idealna dla miłośników mięsa, ponieważ nie dodaliśmy do niego papryki (jak w tradycyjnym gulaszu węgierskim), ale mamy za to 2 rodzaje mięsa – wieprzowe i wołowe.
Okoń w panierce kokosowej
Panierka kokosowa nadaje rybie niepowtarzalny smak i aromat.
Rosół z cieciorką
Zupa jest sycąca, ponieważ dużo w niej pysznych, pełnych białka warzyw strączkowych.
Orientalne burgery z warzywami i indykiem
Sekretem tych przyrządzanych na wschodni sposób, nietłustych burgerów jest marchewka, która urozmaica smak i dostarcza przeciwutleniaczy.
Chowder jarzynowy z bekonem
Sycąca zupa z batatów, marchewki, cebuli i ziemniaków, bogatych w witaminy i minerały.


