Kategoria: Przepisy

Węgierski gulasz
Nasza wersja gulaszu węgierskiego jest idealna dla miłośników mięsa, ponieważ nie dodaliśmy do niego papryki (jak w tradycyjnym gulaszu węgierskim), ale mamy za to 2 rodzaje mięsa – wieprzowe i wołowe.

Okoń w panierce kokosowej
Panierka kokosowa nadaje rybie niepowtarzalny smak i aromat.

Rosół z cieciorką
Zupa jest sycąca, ponieważ dużo w niej pysznych, pełnych białka warzyw strączkowych.

Orientalne burgery z warzywami i indykiem
Sekretem tych przyrządzanych na wschodni sposób, nietłustych burgerów jest marchewka, która urozmaica smak i dostarcza przeciwutleniaczy.

Chowder jarzynowy z bekonem
Sycąca zupa z batatów, marchewki, cebuli i ziemniaków, bogatych w witaminy i minerały.

Meksykańska zapiekanka z indykiem
Sycące danie dla całej rodziny. Można je przygotować z wyprzedzeniem i upiec przed posiłkiem. Zawiera dużo witaminy C, B6 i kwasu foliowego.