Kategoria: Obiady
Faszerowana cukinia. Przepis na pyszny obiad
Cukinia faszerowana mięsem i ryżem to doskonały wybór zarówno na codzienny posiłek, jak i na specjalne okazje.
De volaille z szynką i pieczarkami. Pyszny i chrupiący
De volaille z szynką i pieczarkami to klasyczne danie, które zachwyca soczystym nadzieniem i chrupiącą panierką.
Paella valenciana z udkami kurczaka. Dla tych, którzy nie lubią owoców morza
Paella valenciana z kurczakiem to mój osobisty faworyt – soczyste udka zamiast suchej piersi i żadnych krewetek czy małży, które nie należą do moich ulubionych składników.
Serek włoski z air fryer. Banalnie prosty przepis
Serek włoski przygotowany w air fryer, który zachwyci nawet najbardziej wymagających smakoszy!
Gołąbki bez zwijania z piekarnika. Najlepszy obiad
Gołąbki bez zawijania to doskonałe rozwiązanie, gdy masz ochotę na klasyczny smak, ale brakuje Ci czasu na zawijanie kapusty.
Zakwas na żurek z czerstwego pieczywa. Zero waste na Wielkanoc
Ten domowy zakwas na żurek nie tylko zapewnia niepowtarzalny smak mojej wielkanocnej zupie, ale również wypełnia kuchnię charakterystycznym aromatem, który kojarzy mi się wyłącznie ze świętami.


