Kategoria: Obiady

Duszona brukselka
Brukselkę przed gotowaniem warto nakroić na krzyż od spodu. W ten sposób brukselka ugotuje się szybciej i bardziej równomiernie.

Kurczak z piekarnika
Kurczak pieczony w piekarniku jest znacznie mniej kaloryczny niż kurczak smażony na patelni. To dobra propozycja dla osób, które dbają o linię.

Żeberka leniucha
Wystarczy 20 minut, aby przygotować żeberka leniucha i włożyć je do wolnowaru. Potem można zapomnieć o nich do czasu, aż zrobią się bardzo miękkie. Pychota!

Duszony szponder
Duszony szponder to danie, które można zaserwować w święta. Szybko go przygotujesz, a twoi goście będą zachwyceni.

Kolorowa frittata
Kolorowa frittata z jajek, szynki, sera, pieczarek i warzyw, takich jak brokuły, zielona papryka i dojrzałe pomidorki, to potrawa uniwersalna. Można ją przygotować na śniadanie, obiad lub kolację.

Łosoś z włoskimi ziołami
Proste i szybkie danie, które jest jednocześnie pyszne i bardzo zdrowe.