Kategoria: Ciastka

Muffinki z batatów z orzechową kruszonką
Orzechy są cennym źródłem białka w diecie wegetariańskiej.

Zapiekana bułka z brzoskwinią
Brzoskwinię z puszki, wraz z sokiem, można przełożyć do zamykanego pojemnika i przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do tygodnia. Dodawać do deserów i sałatek owocowych.

Bezy z niespodzianką
Bezy z płatkami czekolady i orzechami po prostu rozpływają się w ustach.

Delikatne ciasteczka z dyni
Są wilgotne i lekko ciągliwe, pełne beta-karotenu i błonnika.

Sernikowe czekoladki
Kiedy masz ochotę na coś słodkiego nie musisz piec blachy ciasta, wystarczy przygotować te czekoladki.

Chrupiące bułeczki cynamonowe
Te pyszne bułeczki podane z mlekiem przywołają smaki z dzieciństwa.