Kategoria: Potrawy na szybko

Sałatka makaronowa z warzywami
Makaron do tej sałatki należy ugotować al dente. Nie można go przegotować, bo będzie się rozpadał w sałatce.

Łosoś z salsą imbirowo-ananasową
Łosoś to jedna z najpopularniejszych ryb podawanych na obiad, a to dlatego, że jest nie tylko zdrowy, ale też bardzo smaczny.

Słoneczny halibut
Halibut to ryba o bardzo delikatnym smaku i konsystencji, dlatego tak często pojawia się na naszych stołach.

Grillowana pierś kurczaka z reliszem kukurydzianym
Fasola dodawana do reliszu (sałatki z drobno pokrojonych warzyw) dostarcza rozpuszczalnego błonnika, który korzystnie wpływa na serce.

Szybka zupa z kurczakiem
Świetna zupa na szybki lunch lub kolację. Bulion drobiowy nabiera kolorów dzięki dodaniu czerwonej papryki, kukurydzy oraz świeżych zielonych warzyw. Dodatek sherry sprawia, że zupa zyskuje wyjątkowy smak i podana z bułkami staje się wyśmienitym, lekkim posiłkiem.

Omlety ze szparagami i krabami
Omlet ze szparagami i krabami to wykwintne danie, które możemy zaserwować gościom w porze śniadaniowej.