Kategoria: Potrawy na szybko
Grzany cydr
Nic tak skutecznie nie rozgrzeje w chłodny jesienny wieczór jak grzany cydr.
Mongolskie fondue
To doskonały pomysł na przekąskę podczas spotkania towarzyskiego. Każdy ma okazję przygotować dla siebie to co lubi.
Mini zapiekanki z tuńczyka
Wystarczy jedna puszka tuńczyka, żeby przygotować dwie mini zapiekanki. Dzięki pokruszonym chipsom ziemniaczanym mają one ciekawą konsystencję.
Gęsty rosół z indyka
Dzięki warzywom i makaronowi gęsty rosół z indyka jest bardzo treściwy. Przygotowuje się go z warzyw, które zazwyczaj mamy w kuchni: ziemniaków, marchewki, selera naciowego i cebuli.
Ravioli z owocami morza
Jeśli nie przepadasz za krewetkami można użyć też mielonego mięsa kurczaka lub wieprzowiny.
Grecka zupa ze szpinaku z jajkiem i cytryną
Niezwykle prosta i pożywna zupa szpinakowa w mało znanym w Polsce wydaniu.


