Kategoria: Kolacje
 
            Panini z serem i rostbefem
Panini to znana, włoska potrawa. Warto spróbować przygotować ją także na polskim stole. Zwłaszcza, że nadaje się idealnie jako pożywne śniadanie bądź kolacja.
 
            Zupa warzywna z dynią
Dynia to bogate źródło witamin A i C oraz błonnika.
 
            Sałatka z kukurydzy, pomidorów i komosy
Komosa ryżowa, zwana superzbożem, to doskonałe źródło białka. Zawiera więcej NKT i mniej węglowodanów niż inne zboża.
 
            Gulasz z kiełbasą i fasolą
Gulasz podany z pełnoziarnistym tostem doskonale nadaje się na rozgrzewające śniadanie w zimowy poranek.
 
            Burritos z jajkami i pieczoną papryką
Kolorowa papryka zawiera witaminę C, a jajka – dużo białka, dlatego ich połączenie wpływa korzystnie na skórę.
 
            Milenijna sałatka szefa kuchni
Ta klasyczna sałatka zawiera zdrowe dodatki – zielone warzywa liściaste, pieczoną kolorową paprykę, chude mięso z piersi kurczaka i kozi ser.

 
                                         
                                         
                                         
                                        
 
                                         
                                        