Kategoria: Kolacje
Faszerowana cukinia. Przepis na pyszny obiad
Cukinia faszerowana mięsem i ryżem to doskonały wybór zarówno na codzienny posiłek, jak i na specjalne okazje.
De volaille z szynką i pieczarkami. Pyszny i chrupiący
De volaille z szynką i pieczarkami to klasyczne danie, które zachwyca soczystym nadzieniem i chrupiącą panierką.
Gotowana szynka na wielkanocne śniadanie. Przepis na domową wędlinę
Domowa gotowana szynka, która swoim aromatem i smakiem przewyższa sklepowe wędliny.
Faszerowana papryka z ryżem i mięsem. Gotowa w 30 minut
Faszerowana papryka to moje ulubione danie na kolację. To tania i pyszna kolacja, wystarczająca nawet na kilka dni.
Pasztet z królika. Klasyka na Wielkanoc
Pasztet z królika z chrzanem czy sosem żurawinowym to klasyczne danie na Wielkanoc.
Węgierska surówka z kapusty i papryki do słoików
Surówka z kapusty, którą można zamknąć w słoiku to idealny dodatek do kanapek. Przygotowuję ją przez cały rok i chyba nigdy mi się nie znudzi.


