Kategoria: Kolacje
Bakłażan w chrupiącej panierce z parmezanu
To danie jest tak proste, że aż trudno uwierzyć, kiedy się je zjada, że tak niewiele potrzeba, by stworzyć ideał.
Smaki wakacji. Podlaska solianka – treściwa zupa
Latem podróżujemy więcej, niż w jakimkolwiek innym czasie w roku. Niezależnie od tego, czy wybraliście na odpoczynek miejsce w Polsce, czy za granicą, to w…
Wyśmienita sałatka z młodych ziemniaków. Oczarujesz nią gości
Lato bywa kapryśne, jednak kiedy trafia się ładniejszy dzień, od razu chodzi nam po głowie spotkanie z przyjaciółmi przy grillu. Do przygotowanego pysznego mięsa, sałatka z młodych ziemniaków będzie w sam raz.
Placuszki z cukinii. Letni obiad dla dzieci
Zamiast placków ziemniaczanych zrób te z młodziutkiej cukinii.
Żeberka pieczone w ketchupowej glazurze. Hitowe danie dla miłośników mięsa
Żeberka pieczone w ketchupowej glazurze to hit, który na stałe wpisze się do twojej osobistej książki kucharskiej.
Całkiem inny chłodnik. Jak zrobić tradycyjne hiszpańskie gazpacho
Hiszpańskie gazpacho nie ma sobie równych. Oto najbardziej tradycyjny przepis.


