Kategoria: Kolacje na ciepło
Aksamitny sos holenderski. Idealny dodatek do szparagów i jajek
Sos holenderski to jeden z najbardziej wykwintnych i pożądanych dodatków do szparagów. Ta aksamitna, bogata emulsja masła i żółtek zachwyca delikatnym, maślanym smakiem z nutą cytryny.
Faszerowana cukinia. Przepis na pyszny obiad
Cukinia faszerowana mięsem i ryżem to doskonały wybór zarówno na codzienny posiłek, jak i na specjalne okazje.
Faszerowana papryka z ryżem i mięsem. Gotowa w 30 minut
Faszerowana papryka to moje ulubione danie na kolację. To tania i pyszna kolacja, wystarczająca nawet na kilka dni.
Pieczeń rzymska z jajkiem. Efektowne danie na wielkanocny stół
Pieczeń rzymska to prosty przepis z zachwycającą niespodzianką w nadzieniu. Pokrojony na pół, a potem na plastry skrywa w sobie pyszne jajko na twardo. To idealny kawałek mięsa na Wielkanoc.
Kolacja dla dzieci. Te 10 produktów ułatwi im zasypianie
Kolacja dla dzieci jest tak samo ważnym posiłkiem jak śniadanie. A te 10 produktów sprawią, że dzieci zasną z łatwością i spokojnie prześpią całą noc.
Weź pieczonego kurczaka i…
Pieczony kurczak może być podstawą wielu rozmaitych dań. Jeśli kupimy gotowego pieczonego kurczaka po drodze z pracy do domu, jego zapach szybko zwabi całą rodzinę do kuchni!


