Kategoria: Impreza

Dorsz nadziewany koprem włoskim
Pyszne danie rybne. Unikalny smak dorsza uzupełniamy koprem włoskim. Tym razem robimy z niego nadzienie, które następnie owijamy w filety.

Zapiekanka z batatów
Zapiekankę z batatów robi się z ugotowanych słodkich ziemniaków rozgniecionych z brązowym cukrem, cynamonem, zielem angielskim i gałką muszkatołową. Co oryginalne, zapieka się ją ze słodkimi piankami cukrowymi.

Pyszna sałatka jabłkowa
To zupełnie wyjątkowa sałatka, której przygotowanie jest banalnie proste.

Bułeczki czosnkowo-ziołowe
Łatwe do przyrządzenia bułeczki, które można zabrać do pracy na drugie śniadanie.

Czekoladowe whoopie pies
Dwa delikatne ciastka przełożone lekką puszystą pianką tworzą wyśmienite połączenie. Miłośnikom czekolady z pewnością trudno będzie się tym łakociom oprzeć.

Delikatne ciasto bananowe
Poszukujesz przepisu na ciasto, które rozpłynie ci się w ustach? To jest właśnie ten przepis.