Kategoria: Impreza

Kwaskowaty sos z bekonem
Z powodzeniem wykorzystacie ten sos do sałatek, jako dodatek do mięsa, albo warzywnych dań.

Tuńczyk sashimi z awokado
Surowa ryba, z której robimy sashimi, powinna być bardzo świeża. Całość możemy posypać prażonymi ziarnami czarnego sezamu lub położyć na wierzch płatki różowego marynowanego imbiru.

Letnie warzywa z grilla
Są pyszne zawsze, ale smak grillowanych warzyw można jeszcze poprawić pocierając je gałązką rozmarynu w trakcie grillowania.

Orzeźwiający koktajl malinowy
Kiedy potrzebujesz orzeźwienia przygotuj prosty koktajl z malin.

Letni sos barbecue
Żaden grill nie może obyć się bez sosu, który nadaje mięsu wyjątkowego smaku. Jeśli raz przygotujecie ten sos, to nie zamienicie go już na inny.

Lekki sos pieczeniowy
Ten sos jest świetnym dodatkiem do grillowanych i pieczonych mięs.