Kategoria: Impreza

Półmisek warzyw z dipem orzechowym
To świetne danie na przyjęcie – nie tylko bogate w błonnik, ale i bardzo smaczne.

Kwaskowaty sos z bekonem
Z powodzeniem wykorzystacie ten sos do sałatek, jako dodatek do mięsa, albo warzywnych dań.

Tuńczyk sashimi z awokado
Surowa ryba, z której robimy sashimi, powinna być bardzo świeża. Całość możemy posypać prażonymi ziarnami czarnego sezamu lub położyć na wierzch płatki różowego marynowanego imbiru.

Letnie warzywa z grilla
Są pyszne zawsze, ale smak grillowanych warzyw można jeszcze poprawić pocierając je gałązką rozmarynu w trakcie grillowania.

Orzeźwiający koktajl malinowy
Kiedy potrzebujesz orzeźwienia przygotuj prosty koktajl z malin.

Letni sos barbecue
Żaden grill nie może obyć się bez sosu, który nadaje mięsu wyjątkowego smaku. Jeśli raz przygotujecie ten sos, to nie zamienicie go już na inny.