Kategoria: Dla dzieci

Chrupiąca bułka francuska
Bułkę należy wyłożyć na metalową kratkę lub na ściereczkę, żeby ostygły. Można ją kroić najwcześniej po 20 minutach od wyjęcia z piekarnika.

Chleb kukurydziany z marchewką
Dodatek startej marchewki sprawia, że zwykły chleb kukurydziany staje się zdrowszy i bardziej pożywny.

Kurczak gotowany z warzywami sezonowymi
Tę łatwą do przygotowania potrawę jednogarnkową można urozmaicać, dodając za każdym razem inne warzywa sezonowe.

Tort czekoladowy na szybko
Słodki tort do błyskawicznego przygotowania? Mamy na to gotowy przepis!

Mrożona herbata malinowa
Orzeźwiająca, mrożona herbata to wspaniały pomysł na gorące dni. Dzięki malinom herbata nie tylko staje się słodka, ale także zawiera dawkę witaminy C.

Paluszki rybne z sosem tatarskim
Paluszki rybne, panierowane w bułce tartej, z zewnątrz są przyrumienione i chrupiące, a w środku pozostają miękkie i delikatne. Ich smak wspaniale uzupełnia ostry sos tatarski.