Kategoria: Czas na grill!
Ziemniaki faszerowane wołowiną
Faszerowane ziemniaki to świetny pomysł na lunch, albo przekąskę podczas rodzinnego przyjęcia.
Grillowane kotleciki wołowe w koszyczkach z sałaty
Te kotleciki będą świetnie smakowały ze słupkami marchewki i groszkiem cukrowym, usmażonymi metodą stir-fry.
Sałatka z buraków i fety
Szybka do przygotowania sałatka pełna ważnych witamin i składników odżywczych.
Babka migdałowo-cytrynowa
Babka to klasyka każdych Świąt Wielkanocy. Nie może jej zabraknąć także na tegorocznym stole.
Kebab jagnięcy po grecku
Jagnięcinę należy zamarynować w oliwie z dodatkiem czosnku, świeżego oregano i soku z cytryny. Gdy mięso będzie się piekło, kuchnia wypełni się wspaniałym aromatem.
Półmisek warzyw z dipem orzechowym
To świetne danie na przyjęcie – nie tylko bogate w błonnik, ale i bardzo smaczne.


