Kategoria: Czas na grill!

Sałatka z buraków i fety
Szybka do przygotowania sałatka pełna ważnych witamin i składników odżywczych.

Babka migdałowo-cytrynowa
Babka to klasyka każdych Świąt Wielkanocy. Nie może jej zabraknąć także na tegorocznym stole.

Kebab jagnięcy po grecku
Jagnięcinę należy zamarynować w oliwie z dodatkiem czosnku, świeżego oregano i soku z cytryny. Gdy mięso będzie się piekło, kuchnia wypełni się wspaniałym aromatem.

Półmisek warzyw z dipem orzechowym
To świetne danie na przyjęcie – nie tylko bogate w błonnik, ale i bardzo smaczne.

Letnie warzywa z grilla
Są pyszne zawsze, ale smak grillowanych warzyw można jeszcze poprawić pocierając je gałązką rozmarynu w trakcie grillowania.

Letni sos barbecue
Żaden grill nie może obyć się bez sosu, który nadaje mięsu wyjątkowego smaku. Jeśli raz przygotujecie ten sos, to nie zamienicie go już na inny.