Kategoria: Czas na grill!

Grillowane kanapki z bakłażana i pomidora
Każdy kęs tych wyjątkowych warzywnych kanapek dostarcza zdrowych dla serca substancji odżywczych.

Sałatka warstwowa
Pyszna i zdrowa sałatka. Dzięki temu przepisowy można z niej zrobić prawdziwe dzieło sztuki, które zachwyci gości.

Grillowane piersi kurczaka po indyjsku
Pierś z kurczaka można przygotować w formie szaszłyków, wystarczy tylko pokroić mięso w kostkę przed włożeniem do marynaty.

Baranina w chlebie pitta
Ciepła pitta wypełniona pikantną baraniną i kruchą sałatą to północnoafrykańska potrawa na szybki i smaczny lunch. Chudą baraninę smaży się z czosnkiem, imbirem, sosem harissa i miętą.

Ziemniaki faszerowane wołowiną
Faszerowane ziemniaki to świetny pomysł na lunch, albo przekąskę podczas rodzinnego przyjęcia.

Grillowane kotleciki wołowe w koszyczkach z sałaty
Te kotleciki będą świetnie smakowały ze słupkami marchewki i groszkiem cukrowym, usmażonymi metodą stir-fry.