Kategoria: Czas na grill!

Doskonała marynata do karkówki. Przewodnik po ziołach
Rozmaryn, tymianek, majeranek, oregano i szałwia to zioła, które nadadzą wyjątkowego aromatu i smaku twojej karkówce.

Ogórki małosolne bez zalewy i słoika. Gotowe w 2 godziny
Ogórki małosolne to prawdziwy letni przysmak, który możesz przygotować szybciej i prościej niż myślisz. Te są gotowe w dwie godziny i smakują obłędnie chrupko.

Żeberka z grilla marynowane w piwie. Przepis, który zwala z nóg
Soczyste żeberka z grilla marynowane w piwie to klasyk, który zachwyca intensywnym smakiem i aromatem.

Udka kurczaka w miodzie z grilla. Soczyste mięso z aromatyczną glazurą
Udka kurczaka w miodzie to klasyka, która nigdy nie zawodzi!

Turecki kebab z grilla z miętowym kuskusem
W tym roku zamiast tradycyjnej kiełbasy, przygotuj turecki kebab z grilla, który wprowadzi powiew orientu na majówkowe spotkanie.

Sałatka grecka z rukolą. Odświeżona klasyka
Sałatka grecka to jedno z najpopularniejszych dań kuchni śródziemnomorskiej, które świetnie sprawdza się jako lekki posiłek w upalne dni. Do mojej wersji dodaję rukolę.