Kategoria: Impreza

Doskonała marynata do karkówki. Przewodnik po ziołach
Rozmaryn, tymianek, majeranek, oregano i szałwia to zioła, które nadadzą wyjątkowego aromatu i smaku twojej karkówce.

Wspaniała panna cotta z truskawkami. Włoska klasyka w letniej odsłonie
Kremowa, delikatna i orzeźwiająca panna cotta z sosem truskawkowym to deser, który zachwyci każdego. Poznaj przepis na ten włoski klasyk, który przygotujesz zaledwie w 20…

Ryba w cieście z frytkami. Brytyjski klasyk w domowym wydaniu
Chrupiąca ryba w cieście z frytkami to klasyka brytyjskiej kuchni ulicznej, którą z łatwością przygotujesz w domu. Odkryj przepis na autentyczne fish and chips.

Turecki kebab z grilla z miętowym kuskusem
W tym roku zamiast tradycyjnej kiełbasy, przygotuj turecki kebab z grilla, który wprowadzi powiew orientu na majówkowe spotkanie.

Sałatka grecka z rukolą. Odświeżona klasyka
Sałatka grecka to jedno z najpopularniejszych dań kuchni śródziemnomorskiej, które świetnie sprawdza się jako lekki posiłek w upalne dni. Do mojej wersji dodaję rukolę.

De volaille z szynką i pieczarkami. Pyszny i chrupiący
De volaille z szynką i pieczarkami to klasyczne danie, które zachwyca soczystym nadzieniem i chrupiącą panierką.